Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Vitamin Booster - V Booster

Vår V Booster-behandling tilbyr en konsentrert infusjon av vitaminer og næringsstoffer rett til huden, revitaliserer og forbedrer hudens generelle velvære. Denne avanserte behandlingen er ideell for å bekjempe tegn på trøtthet og gi huden en sunn glød ved å anvende vitale næringsstoffer som fremmer celleånding og glatthet.

Før behandling

Forbered huden for V Booster ved å unngå bruk av produkter som kan tette porene. En ren og klar hudoverflate sikrer optimal absorpsjon av de vitaminrike løsningene. Del din hudhistorikk og eventuelle bekymringer med vår spesialist for å tilpasse behandlingen til din unike hudtilstand.

Under behandling

Under V Booster-behandlingen vil du oppleve en skånsom infusjon av vitaminer som raskt arbeider for å nære og hydrere huden din. Vår spesialformulerte løsning trenger inn i huden for å støtte sunn cellefunksjon og fremme en fornyet glød. Dette er en behagelig, avslappende behandling som gir din hud en øyeblikkelig følelse av fornyelse.

Etter behandling

Etter V Booster-behandlingen kan du forvente en mer strålende og fuktet hud som ser synlig forbedret ut. For å støtte og forlenge behandlingens effekter, anbefaler vi en mild hudpleierutine rik på antioxidanter. Din behandler vil gi deg personlig veiledning for å bevare den forfriskede, vitaminrike gløden i huden din.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!