Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Konsultasjon

Ved Clinica MedSpa verdsetter vi grundig forberedelse. Våre kunder får en gratis konsultasjon før enhver øyenbrynbehandling. Dette gir våre eksperter muligheten til å evaluere dine behov og ønsker grundig, samtidig som du har sjansen til å stille spørsmål og diskutere forventningene dine.

Teknikker og Valg

Det finnes forskjellige teknikker for øyenbryn, inkludert microblading og Powder Brows. Valg av teknikk avhenger av din hudtype, preferanser og livsstil. Våre spesialister vil veilede deg gjennom denne viktige beslutningen.

Sensitive Hudtyper

Noen har sensitiv hud, og det er viktig å ta hensyn til dette under konsultasjonen. Våre teknikere kan anbefale spesifikke behandlingsformer som er skånsomme for sensitiv hud, slik at du får det beste resultatet med minimal risiko for irritasjon.

Fet Hud eller Seboreisk Hudtilstand

Ved fet hud eller seboreisk hudtilstand kan pigmentene sitte dårligere. Dette er en annen grunn til å søke en konsultasjon, da våre eksperter kan anbefale alternative teknikker som Powder Brows for et mer langvarig resultat.

CLINICA MEDSPA

Bestill Din Gratis Konsultasjon

Du kan enkelt bestille din gratis konsultasjon hos oss i en av våre salonger. Dette gir deg muligheten til å bli bedre kjent med vårt team, våre behandlinger og vår forpliktelse til å hjelpe deg med å få de øyenbrynene du alltid har drømt om.