Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Rynkebehandling

Rynker er en del av hudens naturlig aldring. Huden blir tynnere og mister etter hvert noe av sine elastiske egenskaper. Etter lege konsultasjon kan legen anbefale en Botulinumtoksin injeksjon behandling.

Før behandling

Før Injeksjon behandlinger anbefales vi alltid en konsultasjon hos legen. Hos oss er det kun leger som utfører rynkebehandlinger.

Vi vil diskutere dine ønsker, mål og eventuelle bekymringer du måtte ha. Basert på denne samtalen, vil vi utvikle en skreddersydd behandlingsplan som passer til dine behov.

Årsaker

Arvelige forhold spiller en stor rolle. Hudtypen bestemmes av genene våre.

Røyking vet vi hemmer og ødelegger de fine små blodårene som ernærer huden, og ikke uventet ser en at røykere raskere enn ikke røykere utvikler rynker.

I tillegg til aldring er solstråler den viktigste hudnedbrytende faktoren. Både UVA- og UVB stråler fra solen lager forandringer i underhuden som over tid fører til at huden blir tynnere.

Under behandling

Behandling utføres av legen, der vi går gjennom først en helsesjekk deretter utføre behandlingen. Vi svarer på alle spørsmål du kansje lurer på slik at du har en god oversikt av den utført behandling. Injeksjon brukes mest til å behandle rynker i pannen, gabella mellom øyenbrynene og rundt øynene. Det kan også brukes til å behandle andre områder av ansiktet, som haken, munnvikene og nakken.

Områder

Panna

Occipitofrontalis m.

Glabella

corrugator supercilia + procerus m.

Øye

orbicularis oculi m.

Nese

nasalis m.

Kjeve

masseter m.

Hake

Mentalis m.

Etter behandling

For å sikre best mulig resultater og din komfort, det anbefales å følge disse viktige instruksjonene etter behandlingen. Unngå å berøre eller massere området som ble behandlet i minst 24 timer etter injeksjonen. Unngå intens fysisk aktivitet og tung trening i 24 timer etter behandlingen. Prøv å holde hodet oppe og unngå å legge deg ned i minst 4 timer etter behandlingen. Unngå å legge trykk på det behandlede området i minst 4 timer etter behandlingen. Unngå alkohol og medisiner som kan tynne blodet i minst 24 timer etter behandlingen. Unngå eksponering for intens sollys, solarium og badstuer i de første 24 timene etter behandlingen. Det tar vanligvis noen dager å begynne å virke. Vær tålmodig, og ikke forvent umiddelbare resultater. Full effekt kan ta opptil 1–2 uker.

Oppfølging

Vi anbefaler å planlegge en oppfølgingssamtale i løpet av de første ukene etter behandlingen. Dette gir oss muligheten til å vurdere resultatene og foreta eventuelle nødvendige justeringer.

Hvis du opplever uvanlige bivirkninger eller har spørsmål om etterbehandling, vennligst ikke nøl med å kontakte CLINICA MEDSPA for råd og veiledning.

Vi er her for å hjelpe deg med å oppnå de ønskede resultatene fra din behandling og for å sikre at du føler deg komfortabel og informert gjennom hele prosessen.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!