Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Blekeskinner

Blekeskinner for hjemebleking

Når du ønsker å bleke tennene dine hjemme, anbefaler vi bruk av blekeskinner dersom du ikke allerede har dine egne. Blekeskinner er skreddersydd for å passe dine tenner, noe som gjør blekeprosessen mer effektiv og komfortabel.

Informasjon

Hvor langtid tar det for å lage blekeskinner?

Hos oss tar det ca. fra 1 dag hvis det haster til 1 uke for utlevering av blekeskinner. Vi tar først digital avtrykk med 3shape og sender til fil til en tannteknikker eller hvis det haster tar vi en vanlig avtrykk og lager blekeskinner til deg på samme dag. 

Klinikk Tannbleking

Lys opp smilet ditt med Philips Zoom Tannbleking hos Clinica Smile for kun 4500,-. Rask, effektiv og skånsom - opplev et mer strålende smil i dag. Bestill din behandling nå!

Hvordan bruker blekeskinner?

Du setter den hydrogen peroxid gel i blekeskinner, da setter du blekeskinner på overkjeven og underkjeven. Etter 2-4 timer tar av de blekeskinner og skylle godt med vann. Ta bilde før og etter for å se de resultatene. 

Hva kan man ikke spise når man bleker tennene?

I to dager etter blekingen anbefaler vi deg sterkt å unngå drikke kaffe, rødvin og inntak av mat/drikke med sterke fargestoffer. Dersom du ikke overdriver bruk av kaffe, te og røyk vil effekten av tannblekingen vare opp til ett år. Det er fullt mulig å kjøpe mer blekemiddel om du ønsker å bleke tennene mer.

Hvor mange dager skal man bleke tennene?

De fleste vil være fornøyd med effekten etter 10-12 dager. Hos andre vil blekingen gå litt raskere (5-7 dager). 

Hvordan få hvite tenner uten bleking?

Daglig og grundig renhold av tennene er grunnleggende for å holde tennene friske og hvite. Om du ikke ønsker å unngå produkter som kan misfarge tennene totalt, kan du redusere inntaket noe. Gjør det til en vane å drikke et glass vann etter at du har spist og drukket noe som kan misfarge tennene.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannlege Konsultasjon

(✔) Snakk direkt med tannlegen

(✔) Få kostnadsoversikt fra tannlegen

(✔) Få nedbetalingsplan fra tannlegen