Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Lege

Konsultasjon

En kosmetisk konsultasjon er en avtale eller møte med en profesjonell innenfor kosmetisk medisin eller kosmetisk kirurgi. Målet med en slik konsultasjon er å diskutere dine estetiske mål og behov, samt å vurdere ulike behandlingsalternativer som kan hjelpe deg med å oppnå ønsket utseende.

Lege konsultasjon

Trinn 1

Du vil først møte en lege eller hudlege som spesialiserer seg på kosmetiske behandlinger. Under dette møtet kan du diskutere dine bekymringer og mål for kosmetiske forbedringer.

Trinn 2

Legen vil vurdere din nåværende tilstand, hudtype, alder og andre relevante faktorer for å bestemme hvilke behandlinger som kan være mest hensiktsmessige for deg. Dette kan inkludere behandlinger som rynkebehandlinger, fillers, laserbehandling, kirurgi eller andre estetiske prosedyrer.

Trinn 3

Legen vil informere deg om ulike behandlingsalternativer som er tilgjengelige, samt fordeler og ulemper ved hver av dem. Du vil også få anledning til å stille spørsmål og diskutere eventuelle bekymringer.

Trinn 4

Basert på dine mål og legens anbefalinger, vil det bli utarbeidet en skreddersydd behandlingsplan. Dette kan inkludere antall nødvendige behandlingssesjoner, kostnader, forventede resultater og tidslinje. Du får grundig informasjon om hva du kan forvente før, under og etter behandlingen, inkludert eventuelle bivirkninger eller risikoer.

Trinn 5

Samtykke: Hvis du velger å gå videre med behandlingen, må du signere en samtykkeerklæring som viser at du har forstått prosedyren og er enig i å gjennomføre den. Det er også viktig å ha realistiske forventninger til resultatene av kosmetiske inngrep.

Konsultasjon

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.