Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Scalp Health Booster - S Booster

Hår og hodebunnshelse er fundamentale for et sterkt og livlig utseende. Vår S Booster behandling er en målrettet løsning for å styrke hodebunnen og redusere håravfall. Ved hjelp av en avansert transdermal system som leverer næringsrike nanopartikler direkte til hodebunnen, fremmer denne behandlingen hårets naturlige vekstsyklus og bidrar til en sunnere hårtilstand.

Før behandling

Forbered deg på din S Booster behandling ved å unngå tunge hårprodukter som gel og spray på behandlingsdagen. Det er viktig å vaske håret grundig for å fjerne rester som kan hindre absorpsjonen av behandlingen. Vi anbefaler også at du informerer din behandler om eventuelle allergier eller hudforhold som kan påvirke behandlingsprosessen.

Under behandling

Under S Booster behandlingen vil du oppleve en skånsom prosess hvor høytrykksoxygen brukes for å føre næringsrike løsninger dypt inn i hodebunnen. Behandlingen er smertefri og designet for å forbedre hodebunnens opptak av vekstfremmende næringsstoffer uten å skade huden, stimulerer hårvekst og forbedrer hodebunnens generelle helse.

Etter behandling

Etter din S Booster behandling, kan du forvente å se en mer levende og sunnere hodebunn som resulterer i redusert håravfall og sterkere hårvekst. For best resultat anbefales det å unngå å vaske håret de neste 24 timene og å fortsette med en mild sjampo og balsam for å opprettholde hodebunnens nye balanse. Din behandler vil gi deg tilpassede råd for vedlikehold og hvor ofte du bør gjenta behandlingen for å bevare resultatene.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!