Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Brow Lamination

Brow Lamination er løsningen for de som ønsker kontroll og et velstelt utseende for øyenbrynene sine. Denne behandlingen gir øyenbrynene en fyldig og velpleid look ved å omstrukturere hårstrukturen og få hårene til å vokse i ønsket retning

Fordeler

Med Brow Lamination kan du endelig forme øyenbrynene slik du alltid har ønsket. Dette er spesielt gunstig hvis du har brynshår som vokser i feil retning eller virker ustyrlige. Resultatet er en glamorøs "gredd" look som er kjent i Hollywood og elsket av mange. Brow Lamination gir øyenbrynene et velstelt utseende uten behov for daglig styling.

Prosessen

Under Brow Lamination-prosessen blir spesielle produkter brukt for å mykne og forme brynshårene. Deretter plasseres de i ønsket retning og festes der. Behandlingen er skånsom og gir umiddelbare resultater som varer i flere uker. Det er den perfekte måten å oppnå vakre og velpleide øyenbryn med minimal innsats.

Tilpasset

Brow Lamination er egnet for alle, uavhengig av øyenbrynenes nåværende tilstand. Enten du ønsker større, mer buskete bryn, eller bare ønsker å temme ustyrlige hår, kan denne behandlingen tilpasses dine behov.

CLINICA MEDSPA

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.