Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

CLINICA MEDSPA

På CLINICA MEDSPA er vi stolte av vårt dedikerte og dyktige team som er forpliktet til å tilby eksepsjonell omsorg og service til våre kunder. Vi tror på å skape et miljø som verdsetter ekspertise, medfølelse og kundesentrert omsorg.

Erfarne Behandlere

Vårt team inkluderer lisensierte og erfarne behandlere, inkludert leger, registrerte sykepleiere og hudpleiespesialister, som er eksperter innen sine respektive felt. De bringer med seg en betydelig kunnskap og opplæring for å sikre at alle behandlinger og prosedyrer utføres med presisjon og størst mulig oppmerksomhet på sikkerhet.

Lege

Dr. Navneet Randhawa

Lege

Dr. Jay Randhawa

Tannlege

Tannlege

Tannlege

Oral Kirurg

Laser Terapeut

Viktorija

Brynstylist

Daria

Forpliktet til sikkerhet og tilfredshet

Din sikkerhet og tilfredshet er våre høyeste prioriteringer. Våre profesjonelle følger de høyeste standardene for sikkerhet og hygiene, og vi bruker toppmoderne utstyr og produkter. Vi er her for å veilede deg gjennom hvert trinn av din reise, slik at du føler deg komfortabel, informert og begeistret over resultatene.

På CLINICA MEDSPA er teamet vårt ivrig etter å starte din estetiske og velvære-reise sammen med deg. Vi ser frem til å levere en eksepsjonell opplevelse og hjelpe deg å oppnå det utseendet og den følelsen du ønsker. Møt vårt team og bestill en konsultasjon i dag for å komme i gang på veien mot forbedret velvære og skjønnhet.

Kart

Adresse: Parkveien 19, 0350 Oslo, Norway
Åpningstider: Mandag - Lørdag, 10 AM–9 PM

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.