Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

InPure Koreansk Hydrafacial

AquaPeel & Hydrogen & Water Galvanic

Hydro Facial er en revolusjonerende hudbehandling som kombinerer dyprensing, eksfoliering og fuktighetsgivende med en skånsom sugeeffekt med ingredienser fra korea . Dette gir umiddelbare og varige resultater som forbedrer hudens tekstur, tone og hydrering.

Før Behandlingen

For å sikre de beste resultatene av din AquaPeel & Hydrogen & Water Galvanic-behandling, anbefaler vi at du kommer med en renset hud uten makeup. Dette vil tillate den galvaniske energien og hydrogen-vannet å arbeide mer effektivt med din hud, og sørge for at behandlingen gir optimal effekt.

Under Behandlingen

Behandlingen starter med AquaPeel, som bruker vanntrykk for å skånsomt eksfoliere huden, etterfulgt av anvendelsen av hydrogen-vann som effektivt hydrerer og forbereder huden for næringstilførsel. Galvanisk energi brukes deretter for å fremme absorpsjonen av næringsstoffer, gi øyeblikkelig lindring til tørr hud, og etterlate en strålende effekt. I det siste trinnet, gir vi en ansiktsrulle-løft for å forbedre hudens elastisitet.

Generelt vann vs. Hydrogen-vann

Hydrogen-vann skiller seg fra vanlig vann med sin mikroskopiske struktur og forbedrede hydreringsegenskaper. Ved å bruke hydrogen-vann i behandlinger, tilbyr vi en dypere hydrering og effektiv tilføring av næringsstoffer. Dette leder til en forbedret hudtone og tekstur, som gir våre klienter synlige resultater på huden.

Galvanisk Energi for Rens

Vår klinikk bruker galvanisk energi til å forsterke renselsesprosessen og øke produktabsorpsjonen. Denne milde, men effektive metoden tiltrekker seg urenheter og bidrar til å åpne porer, noe som sikrer at huden blir grundig renset og forberedt for påfølgende behandlingstrinn.

Etter Behandlingen

Etter behandlingen vil du oppleve at huden din føles mer hydrert og fornyet, med en synlig forbedring av hudens elastisitet. Vi anbefaler å unngå tung makeup eller eksfoliering umiddelbart etter behandlingen for å la huden dra full nytte av den hydrering og løfting som er oppnådd. Følg våre etterbehandlingsråd for å opprettholde og forlenge de forfriskende effektene av behandlingen.

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!