Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Vippeløft

Vippeløft er en revolusjonerende behandling som gir deg vakre og naturlig krøllede vipper uten behov for vippebøyere eller kunstige vippeextensions. Denne innovative prosedyren gir øynene dine et mer våkent og ungdommelig utseende. La oss utforske fordelene ved vippeløft og hva du kan forvente under behandlingen.

Fordeler med Vippeløft

  • Naturlig Utseende: Vippeløft gir deg vakre krøller som ser helt naturlige ut. Det er ingen behov for falske vipper.
  • Tidsbesparende: Du kan glemme mascaratuben og vippebøyere. Vippeløft gir deg en vedvarende krøll som varer i flere uker.
  • Øyeblikkelige Resultater: Resultatene er umiddelbare. Etter behandlingen vil du se forandringen med det samme.
  • Lav Vedlikehold: Det krever minimalt med vedlikehold. Du kan til og med svømme, dusje og trene uten å bekymre deg for å miste krøllen.

Hvordan Vippeløft Fungerer

Vippeløft er en skånsom prosedyre som utføres av erfarne teknikere. Under behandlingen blir vippene dine forsiktig bøyd og løftet fra roten ved hjelp av en spesiell gel og en krøllstav. Denne prosessen gir vippene en vakker og naturlig bue som åpner øynene dine.

Varighet av Resultatene

Resultatene av vippeløft varer vanligvis i 6-8 uker, noe som gjør det til en langvarig løsning for krøllete vipper. Etter denne perioden vil vippene gradvis gå tilbake til sin naturlige tilstand.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.