Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Ernæringsfysiologi

Inshape er en ikke-invasiv kroppsformingsbehandling som bruker høyintensitets fokusert elektromagnetisk energi for å indusere kraftige muskelkontraksjoner. Teknologien brukes primært for å bygge og tone muskler og redusere fett i spesifikke områder av kroppen, som magen, rumpe, lår og armer.

Før behandling

1) Konsultasjon: Pasienter blir vanligvis bedt om å gjennomføre en konsultasjon med en kvalifisert behandler før behandlingen. Dette gir muligheten til å diskutere forventningene, vurderer pasientens helsetilstand og medisinske historie, og vurderer om INSHAPE er egnet for dem.

2) Behandlingsområde: Pasienten vil vanligvis diskutere hvilke områder av kroppen de ønsker å behandle med INSHAPE. Dette kan inkludere områder som magen, rumpe, lår eller armer.

3) Hydrering: Det er vanligvis anbefalt å være godt hydrert før behandlingen. Dette kan bidra til å optimalisere resultatene og redusere eventuell ubehag under behandlingen.

4) Faste: Det kan være nødvendig å unngå tunge måltider like før behandlingen.

Aktiv Behandling

1. Plassering av applikatoren: INSHAPE-applikatorene plasseres på det målrettede området av kroppen. Disse applikatorene avgir høyintensitets fokusert elektromagnetisk energi.

2. Behandlingssesjon: Når applikatorene er på plass, aktiveres INSHAPE-enheten, og behandlingssesjonen starter. Enheten leverer elektromagnetisk energi til musklene, noe som får dem til å kontrahere raskt. Disse kontraksjonene er mer intense enn de som oppnås gjennom frivillig muskelaktivitet, som trening.

3. Muskelkontraksjoner: Under behandlingssesjonen gjennomgår musklene i det målrettede området tusenvis av ufrivillige kontraksjoner. Disse kontraksjonene bidrar til å bygge muskelmasse, øke muskelstyrken og forbedre muskeltonen.

4. Overvåking av pasienten: Gjennom behandlingssesjonen overvåkes pasientens komfort og respons på behandlingen. Justeringer av intensiteten til den elektromagnetiske energien kan gjøres basert på pasientens tilbakemelding og komfortnivå.

5. Behandlingsvarighet: En typisk INSHAPE-behandlingssesjon varer rundt 30 minutter, selv om dette kan variere avhengig av det spesifikke behandlingsområdet og individuelle pasientbehov.

Etter behandling

1. Rett etter behandling: Etter at behandlingssesjonen er fullført, fjernes INSHAPE-applikatorene, og pasienten kan gjenoppta normale aktiviteter umiddelbart. Det er vanligvis ingen nedetid forbundet med INSHAPE-behandlinger.

2. Oppfølging: Avhengig av pasientens mål og ønskede resultater, kan det anbefales en serie med INSHAPE behandlinger. Disse behandlingene er vanligvis spredt over flere dager til uker for å tillate musklene å komme seg og tilpasse seg stimuleringen.

INSHAPE

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt på nettside. Se våre ledige timer.