Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Stylage® Hydromax – Avansert Biorevitalisering

Stylage Hydromax tilbyr en banebrytende løsning for hudforyngelse gjennom sin unike sammensetning av kryssbundet hyaluronsyre og sorbitol. Dette er en injeksjonsbasert anti-aldringsbehandling designet for å forbedre hudens elastisitet, fuktighet og fasthet, og er ideell for moden hud som viser tegn til aldring eller dehydrering.

Stylage Hydromax er spesielt formulert for å gjenopprette hudens fysiologiske funksjoner og vitalitet. Behandlingen gir umiddelbare resultater ved å øke hydreringen og redusere synligheten av fine linjer og rynker, samtidig som den gir en langvarig forbedring av hudens struktur og utseende.

Aldring og Hudens Struktur

Med alderen gjennomgår huden naturlige forandringer som påvirker dens utseende og følelse. Stylage HydroMax Skinbooster adresserer disse endringene ved å fokusere på viktige aspekter av hudens aldring:

  • Reduksjon i Hyaluronsyre, Kollagen og Elastin: Fra 35-årsalderen begynner nivåene av hyaluronsyre, kollagen og elastin å avta. Dette fører til tørrhet, tap av fasthet og dannelsen av fine linjer.
  • Hudens respons på aldring: Ved 45 og 55 år er effekten av redusert kollagenproduksjon mer merkbar, med en tydeligere utvikling av rynker og en reduksjon i hudens elastisitet.

Stylage HydroMax arbeider dypt innenfra for å motvirke disse aldersrelaterte endringene ved å tilføre nødvendige næringsstoffer som hyaluronsyre, som binder fuktighet og støtter hudens naturlige struktur.

Behandlingsdetaljer

Stylage Hydromax tilbyr en rask og effektiv behandlingsprosess som involverer flere mikroinjeksjoner med svært fine nåler, spesifikt designet for å minimalisere ubehag. Behandlingen tar vanligvis rundt 25 minutter og kan kreve 1-2 økter for optimalt resultat, med effekter som varer i 9-12 måneder.

Teknologi og Innovasjon

Stylage Hydromax bruker en avansert formel med kryssbundet hyaluronsyre forbedret med sorbitol, som sammen virker mot tørrhet ved å låse inn fuktighet og vedlikeholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette gjør behandlingen særlig egnet for miljøer med høy aldringspåvirkning som solskader og stress.

Sikkerhet og Komfort

Behandlingen er utviklet for å være så komfortabel som mulig med BiSoft injeksjonsteknologi som sikrer presis og jevn fordeling av produktet, noe som gir mindre ubehag og nedetid.

Stylage Hydromax er det perfekte valget for de som ønsker en ikke-kirurgisk løsning for å gjenvinne ungdommelig hud med forbedret fuktighet, elastisitet og generell helse. Dens høyteknologiske sammensetning og beviste resultater gjør det til en favoritt blant de som søker synlige, varige forbedringer uten langvarig nedetid.

Bestill Time

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!