Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Filler Oslo

Dermal filler er en type kosmetisk injeksjon som brukes for å gjenopprette volum, glatte ut rynker og forbedre ansiktskonturene. De er en ikke-kirurgisk behandling til å forynge ansiktet og brukes vanligvis for å behandle tegn på aldring. Husk å bestille en lege konsultasjon før du begynner med fillers.

Før behandling

1) Konsultasjon før behandling: Det anbefales alltid å gjennomføre en konsultasjon hos legen før injeksjonsbehandlinger. Hos oss utføres fillerbehandlinger utelukkende av leger. Under konsultasjonen vil dine ønsker, mål, og eventuelle bekymringer bli diskutert. Basert på denne samtalen, utvikles en skreddersydd behandlingsplan tilpasset dine behov.

2) Om Hyaluronsyre: Hyaluronsyre er en naturlig substans som forekommer i kroppen, kjent for sin evne til å binde vann og bidra til fuktighet og volum i huden. Fillere basert på hyaluronsyre, som Revanesse, injiseres under huden for å skape en umiddelbar plumping-effekt, redusere rynker, og fremme et mer ungdommelig utseende.

Revanesse Fyllere:

  1. Produktoversikt: Revanesse-fyllere er en serie hyaluronsyrebaserte dermale fillere designet for å gjenopprette volum, glatte ut rynker, og forbedre ansiktskonturene. De tilbyr naturlige og varige resultater.
  2. Hyaluronsyre: En nøkkelingrediens i Revanesse-fyllerne er hyaluronsyre, en substans som naturlig finnes i kroppen. Den spiller en kritisk rolle i å hydrere huden og opprettholde dens elastisitet, samtidig som den bidrar til å gi volum og redusere synlige aldringstegn.
  3. Behandlingsprosedyre: Prosedyren utføres ved å injisere fyllstoffet i spesifikke områder av ansiktet ved hjelp av fine nåler eller kanuler. Dette bidrar til å fylle ut huden, jevne ut rynker og fremme et mer ungdommelig utseende.
  4. Vanlige Behandlingsområder: Dermalfyllere brukes ofte i områder som krever volumgjenoppretting eller rynkereduksjon, inkludert, men ikke begrenset til, visse deler av ansiktet for å oppnå ønskede estetiske resultater.

Filler behandlinger

Nasolabiale fold

Dette er linjene som går fra sidene av nesen til munnviken

Marionettlinjer

Linjer som strekker seg nedover fra munnviken

Lepper

For å øke leppevolumet og definisjonen

Kinn

For å gjenopprette volum og løft til kinnene

Kjevekanten

For å definere og forme kjevekanten.

Hake

For å forbedre hakeprosjeksjonen og konturen.

Etter behandling

  1. Følge Behandlerens Råd: Umiddelbart etter fillerbehandlingen er det essensielt å følge nøye med på instruksjonene og anbefalingene fra den legen som utførte behandlingen. De vil tilby deg spesifikke veiledninger basert på typen filler som ble anvendt og de behandlede områdene.
  2. Forvent Midlertidige Reaksjoner: Det er normalt å oppleve midlertidig hevelse, blåmerker eller ujevnheter etter fillerbehandlinger. Det er viktig å være tålmodig, da det ofte tar noen dager til en uke før det endelige resultatet blir synlig.
  3. Overvåk Individuelle Reaksjoner: Husk at reaksjoner på behandlingen kan variere fra person til person. Det er derfor viktig å holde god kommunikasjon med legen som utførte behandlingen, spesielt hvis du har spørsmål eller bekymringer i løpet av gjenopprettingsperioden.
  4. Kontakt Ved Alvorlige Bivirkninger: Skulle du oppleve alvorlige eller uvanlige bivirkninger, er det avgjørende å kontakte legekontoret umiddelbart for råd og eventuell videre behandling.

CLINICA MEDSPA

Alternativ - Hudprodukter

H.A. Intensifier Serum er utviklet for å gi flere fordeler til huden, inkludert:

Intensiv hydrering: Serumet tilfører fuktighet til huden og bidrar til å opprettholde en sunn og ungdommelig utstråling.

Plumping-effekt: Ved å trekke til seg fuktighet, kan hyaluronsyre få huden til å se fyldigere og mer glatt ut, noe som kan redusere synlige rynker og fine linjer.

Forbedret hudtekstur: Serumet kan bidra til å forbedre hudens tekstur, noe som gir et jevnere og mer strålende utseende.

Resultater: Brukere kan forvente å se umiddelbare fordeler som økt hydrering og en jevnere hudtone. Langsiktig bruk kan bidra til å forbedre hudens generelle helse og redusere synlige tegn på aldring.

Hud produkter:

H.A. INTENSIFIER SERUM

Et multifunksjonelt korrigerende serum som bidrar til å forsterke hudens hyaluronsyrenivåer.

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2

Ansiktspleie som tilfører viktige lipider og optimaliserer hudens barriere.

HYDRATING B5

Oljefritt serum som binder fuktigheten i huden med hyaluronsyre og B5-vitamin.

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!