Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

DEKA® Laser Pigmentflekkfjerning

DEKA® Laser Pigmentflekkfjerning benytter avansert laserteknologi for effektivt å målrette og eliminere pigmentflekker i huden. Denne behandlingen fokuserer på å progressivt varme opp de pigmenterte lesjonene, noe som resulterer i en høy effektivitet og komfortabel opplevelse for pasienten, uten risiko for hudmisfarging eller hypopigmentering.

Før Behandlingen

Før DEKA® Laser Pigmentflekkfjerning påbegynnes, gjennomgår pasientene en grundig vurdering for å identifisere de spesifikke områdene av hyperpigmentering og for å sikre at de er egnete kandidater for denne typen behandling.

  • Hudvurdering: En detaljert hudanalyse utføres for å kartlegge dybden og utbredelsen av pigmentflekkene.
  • Behandlingsplan: En skreddersydd behandlingsplan utvikles basert på individuell hudtype og pigmenteringsnivå.
  • Forberedelser: Pasientene informeres om hvordan de skal forberede huden før behandlingen for å maksimere resultatene og redusere risikoen for bivirkninger. Dette kan inkludere å unngå soling og bestemte hudpleieprodukter.

Under Behandlingen

Under behandlingen benytter DEKA® Laser teknologisk avanserte metoder for å adressere og redusere pigmentflekker effektivt.

  • Energileveranse: Laseren avgir korte pulser av lysenergi som er nøye kalibrert for å penetrere huden og målrettet nå melaninet i de pigmenterte lesjonene.
  • Selektiv Fototermolyse: Denne prosessen involverer selektiv oppvarming av pigmenterte celler uten å skade det omkringliggende vevet. Varmen som genereres av laserenergien bryter ned melaninpigmentene som forårsaker flekkene.
  • Biologisk Nedbrytning: Når de pigmenterte cellene er ødelagt av varmen, begynner kroppens naturlige helingsprosess å fjerne disse cellene. Dette skjer via det lymfatiske systemet som gradvis renser ut de ødelagte pigmentcellene.

Etter Behandlingen

Resultatene etter en DEKA® Laser Pigmentflekkfjerningsbehandling blir synlige over tid, og hudens utseende forbedres gradvis etter hvert som kroppen fjerner de behandlete pigmentcellene.

  • Hudhelbredelse: Umiddelbart etter behandlingen kan huden fremstå rød og noe irritert, men dette avtar vanligvis innen få dager.
  • Post-behandlingspleie: Det er viktig å følge etterbehandlingsinstruksene nøye, som inkluderer å anvende solkrem og å unngå direkte sollys for å beskytte huden og forbedre helingsprosessen.
  • Langvarige Resultater: Over flere behandlinger og med riktig hudpleie, vil de fleste pasienter oppleve en betydelig reduksjon i synligheten av pigmentflekker og en generell forbedring av hudens tone og tekstur.

DEKA® Laserbehandling gir en effektiv og sikker metode for å oppnå en klarere og mer jevn hudtone, med varige resultater og minimal risiko for komplikasjoner.

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!