Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Profhilo

Profhilo er designet for å adressere hudløshet og tap av elastisitet, som er vanlige aldringstegn. Den administreres gjennom en serie injeksjoner i spesifikke områder i ansiktet, halsen eller andre deler av kroppen. Hyaluronsyren i Profhilo er svært konsentrert og har som mål å gi dyp hydrering til huden og stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Dette er rettet mot å forbedre hudtekstur, fasthet og generell foryngelse.

Profhilo

Profilo inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre for å hydrere og forbedre hudens fasthet. Det er spesielt formulert for å spre seg jevnt og stimulere produksjonen av kollagen og elastin, noe som forbedrer hudens tekstur og elastisitet for et ungdommelig utseende. Behandlingen, som krever to økter med en måneds mellomrom, kan gi økt hudfuktighet, forbedret tone, og reduserte fine linjer, med resultater som varer i flere måneder.

Biorevitaliseringsløsninger

Disse løsningene kombinerer ofte hyaluronsyre med aminosyrer, vitaminer og andre næringsstoffer. De injiseres i huden for å gi fuktighet, næring og stimulere kollagensyntesen. Produkter som "Jalupro" og "Profhilo" faller inn under denne kategorien.

Etter behandling

Etter behandlingen kan du oppleve noe rødhet, hevelse eller ømhet på injeksjonsstedene. Dette er vanligvis mildt og midlertidig, og mange mennesker kan gå tilbake til vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

Resultater

Behandlingen virker gradvis ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden over tid. Du kan begynne å se forbedringer i hudens tekstur, tone og fuktighet etter den første behandlingen, men de endelige resultatene blir ofte mer merkbare etter den andre behandlingen og i løpet av ukene som følger.

Det er viktig å merke seg at resultatene av Profilo-behandlingen kan variere basert på individuelle faktorer som hudtilstand, alder og livsstil. For å få de beste resultatene og sikre at behandlingen utføres på en trygg måte, bør du konsultere en erfaren medisinsk fagperson før du bestemmer deg for å gjennomgå behandlingen.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!