Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Signature HydraFacial

Hydra Facial er en revolusjonerende hudbehandling som kombinerer dyprensing, eksfoliering og fuktighetsgivende med en skånsom sugeeffekt med ingredienser fra korea . Dette gir umiddelbare og varige resultater som forbedrer hudens tekstur, tone og hydrering.

Forberedelse

Før din Hydro Facial-behandling er det best å komme med ren hud, fri for sminke og produkter. Dette gir vår ekspert mulighet til å tilpasse behandlingen til dine spesifikke behov og mål.

Behandling

Din Hydro Facial-opplevelse begynner med en skånsom rensing av huden. Deretter vil vi bruke avansert teknologi for å eksfoliere døde hudceller og fjerne urenheter. En spesialdesignet fuktighetsgivende løsning påføres huden din, mens en skånsom sugeeffekt bidrar til å fjerne overflødig olje og urenheter.

Avslutning

Etter en Hydro Facial-behandling vil du merke umiddelbare resultater, inkludert en forbedring i hudens tekstur, hydrering og glød. Våre eksperter vil gi deg råd om hvordan du kan vedlikeholde resultatene og planlegge fremtidige behandlinger for å opprettholde huden din i optimal tilstand.

Funksjon

  • Innovativ Vakuumteknologi: Hydro Facial bruker avansert vakuumteknologi for å skånsomt rense huden og fjerne overflødig olje, smuss og døde hudceller. Dette legger grunnlaget for en frisk og sunn hudtone.
  • Skreddersydde Serum: Behandlingen kombinerer spesialutviklede serum som tilfører huden nødvendige næringsstoffer og fuktighet. Dette gir umiddelbar hydrering og etterlater huden myk og glødende.
  • Poreutrensning: Hydro Facial gir en dyptgående rens av porene, noe som kan bidra til å redusere utbrudd og forbedre hudens klarhet. Denne skånsomme behandlingen er velegnet for ulike hudtyper.
  • Hudfornyelse: Ved å eksfoliere huden skånsomt kan Hydro Facial bidra til å forbedre hudens tekstur, redusere synligheten av fine linjer og gi deg en strålende glød.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!