Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Growth Booster - G Booster

G Booster-behandlingen er skreddersydd for å forsterke hudens barriere og berike den med vekstfaktorer, som er avgjørende for hudens helse og utstråling. Denne behandlingen er intensivt foryngende og arbeider målrettet mot å forbedre hudens elastisitet og minimere porenes utseende, og gir deg en mer ungdommelig og frisk hud.

Før behandling

For optimal forberedelse til G Booster-behandlingen, unngå produkter som kan irritere huden eller forstyrre den naturlige hudbalansen. Det er viktig at huden er ren og uten sminke for å sikre maksimal opptak av vekstfaktorene.

Under behandling

Når du gjennomgår G Booster-behandlingen, vil vår spesialist anvende en presis teknikk for å infisere hudens lag med nøye utvalgte vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene er kjent for å reparere og gjenoppbygge hudens struktur, og fremmer en forbedring i hudens elastisitet og porenes tilstand.

Etter behandling

Post-behandlingsfasen av G Booster er hvor du virkelig vil merke forbedringer. Huden vil føles mer smidig og se mer forfinet ut, med en synlig reduksjon i porenes størrelse og en økning i hudens fasthet. For å vedlikeholde de foryngende effektene, vil vi gi deg råd om et tilpasset hudpleieprogram som forlenger og forsterker resultatene fra din behandling.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!