Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Acne Care - A Booster

A Booster-behandlingen er en kraftfull løsning for de som ønsker å målrette akne og hudinflammasjon. Denne behandlingen er designet for å roe ned irritert hud og fremme cellefornyelse, redusere rødhet og forebygge fremtidige utbrudd. Aktive ingredienser i A Booster gir en beroligende effekt samtidig som de forbedrer hudens tone og tekstur.

Før behandling

For å forberede huden din på A Booster-behandlingen, anbefales det å unngå bruk av akne-irriterende eller oljebaserte produkter. En ren hudoverflate vil hjelpe i den effektive leveransen av akne-bekjempende næringsstoffer. Del eventuelle bekymringer om din hudtilstand med behandleren for å sikre en behandling som er skreddersydd til dine behov.

Under behandling

For å forberede huden din på A Booster-behandlingen, anbefales det å unngå bruk av akne-irriterende eller oljebaserte produkter. En ren hudoverflate vil hjelpe i den effektive leveransen av akne-bekjempenUnder A Booster-behandlingen vil du oppleve en forsiktig men effektiv anvendelse av løsninger som virker direkte på de underliggende årsakene til akne. Behandlingen hjelper med å åpne porer og levere anti-inflammatoriske og helende agenter dypt inn i huden, noe som reduserer eksisterende akne og hindrer nye utbrudd.de næringsstoffer. Del eventuelle bekymringer om din hudtilstand med behandleren for å sikre en behandling som er skreddersydd til dine behov.

Etter behandling

Etter behandlingen med A Booster vil du legge merke til en klarere hudtone og en reduksjon i både rødhet og inflammasjon. For å maksimere de langsiktige fordelene, vil det være viktig å følge et strengt hudpleieregime anbefalt av din behandler, som støtter huden i å opprettholde de positive resultatene og beskytte mot fremtidige akneutbrudd.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!