Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

DermaPen®

Dermapen-behandling er en avansert hudpleieprosedyre som hjelper deg å oppnå strålende og jevn hud. Denne behandlingen er ideell for de som ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og arr, samt gi huden en sunn glød. Vi bruker en skånsom, men effektiv teknikk som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Før behandling

For å sikre best mulig resultat og sikkerhet ved Dermapen-behandling, bør følgende forholdsregler tas:

  1. Unngå Sterkt Sollys: Det anbefales å unngå eksponering for sterkt sollys i dagene før behandlingen for å minimere risikoen for overfølsomhet i huden.
  2. Kosmetiske Produkter: Unngå bruk av kosmetiske produkter som inneholder aktive ingredienser som kan irritere huden, i minst en uke før behandlingen.
  3. Medisinske Tilstander og Medikamenter: Informer terapeuten om alle medisinske tilstander eller medikamenter du bruker, da disse kan ha innvirkning på behandlingsforløpet.
  4. Aktiv Herpesutbrudd eller Hudinfeksjon: Ikke gjennomfør behandlingen dersom du har et aktivt herpesutbrudd eller en hudinfeksjon.

Under behandling

Dermapen-behandlingen utføres med en spesiell penn som inneholder mikronåler. Disse nålene beveger seg raskt over huden og skaper tusenvis av mikroskopiske nålehull. Dette stimulerer kollagenproduksjonen og hjelper huden med å fornye seg selv.

Behandlingen er relativt smertefri, men du kan oppleve litt ubehag eller prikking. Vi bruker en beroligende gelé for å minimere eventuell ubehag. Behandlingens varighet varierer avhengig av området som behandles, men tar vanligvis 30 til 60 minutter.

Hvordan Dermapen® Behandling Utføres:

Alt materiale er hentet fra den offisielle Dermapen® Instagram-siden.

Etter behandling

Etter Dermapen-behandlingen er det viktig å ta godt vare på huden din for å oppnå de beste resultatene:

  • Unngå eksponering for sollys i minst en uke etter behandlingen, og bruk solkrem med høy SPF.
  • Unngå bruk av sminke eller aktive hudpleieprodukter i de første 24 timene etter behandlingen.
  • Ikke bruk badstue eller treningssentre de første dagene etter behandlingen, da dette kan irritere huden.
  • Følg våre terapeuters råd om riktig hudpleie etter behandlingen for å fremme helbredelse og hudfornyelse.

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!