Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

NeoStrata® Facial

NeoStrata ansiktsbehandlinger tilbyr avansert hudpleie med klinisk beviste ingredienser og formler som er spesialdesignet for å fremme hudfornyelse. Disse behandlingene er ideelle for å adressere aldringstegn, ujevn hudtone, og grov hudtekstur, ved hjelp av NeoStrata's AHA- og PHA-baserte produkter. Våre behandlinger forbedrer hudens tekstur og elastisitet, og etterlater den mer klar og ungdommelig.

Under Behandlingen

Behandlingen innledes med en dyptrensende prosess, fulgt av en skånsom, men effektiv AHA- eller PHA-basert peeling som tilpasses etter din hudtype og -tilstand. Dette fremmer eksfoliering og cellefornyelse. Spesialtilpassede masker og serum fra NeoStrata påføres for å nærme og revitalisere huden, og spesifikke problemområder behandles med målrettede løsninger.

Før Behandlingen

Vi anbefaler at du unngår soling og bruk av sterkt irriterende hudprodukter som retinol eller andre syrer minst 48 timer før din behandling. Dette minimerer sensitiviteten og maksimerer behandlingens effektivitet. Kom til din avtale med et rent ansikt uten sminke for å tillate optimal absorpsjon av NeoStrata-produktene.

Etter Behandlingen

Direkte etter behandlingen kan du oppleve en følelse av friskhet og fornyelse, og din hud vil se mer strålende og jevn ut. For å sikre langvarige resultater og støtte hudens regenerative prosess, vil du få anbefalinger om spesifikke NeoStrata-produkter som kan brukes hjemme. Regelmessig oppfølging og vedlikeholdsbehandlinger anbefales for å bevare hudens helse og vitalitet.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!