Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Mesoestetic® Facial

Mesoestetic ansiktsbehandlinger er skreddersydde protokoller som kombinerer høyeffektive, farmasøytiske produkter med avanserte behandlingsteknikker for å løse spesifikke hudproblemer. Disse behandlingene er ideelle for å bekjempe tegn på aldring, hyperpigmentering, og forbedre generell hudhelse, takket være Mesoestetic's innovative peptid-baserte og antioksidant-rike formler.

968B6A

Før Behandlingen

For å forberede deg til din Mesoestetic behandling, bør du unngå direkte sollys og bruk av eksfolierende produkter i minst en uke før din time. Dette sikrer at din hud er i optimal tilstand for å motta behandlingen. Sørg for å komme med et rent ansikt uten sminke og informer din behandler om eventuelle nylige hudbehandlinger eller sensitiviteter.

Under Behandlingen

Behandlingen starter med en nøye rens av huden, etterfulgt av anvendelse av en spesielt tilpasset Mesoestetic kjemisk peeling som er designet for din hudtype og behov. Denne peelingen hjelper med å redusere urenheter og stimulerer cellefornyelse. Behandlingen kan også inkludere bruk av spesialiserte serum og masker for å ytterligere nære og behandle huden.

Etter Behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen kan du merke at huden din føles mer hydrert og tonet, med en synlig forbedring i hudens tekstur og glød. For å maksimere og vedlikeholde effekten av behandlingen, vil du få råd om hvordan du skal fortsette med Mesoestetic hjemmeprodukter. Disse er nøye utvalgt for å støtte og forlenge de terapeutiske effektene av behandlingen.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!