Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

AGNES DoubleTite®

DoubleTite er en banebrytende hybridteknologi for hudforyngelse som kombinerer radiofrekvens (RF) med injeksjonsterapi for optimal effekt. Denne innovative tilnærmingen sikrer en ideell synergi mellom to kraftfulle behandlingsformer, noe som gir overlegen hudstramming, konturering og revitalisering.

Før behandling

Før din DoubleTite behandling, er det viktig å unngå bruk av aktive hudprodukter som kan irritere huden. Kom med en ren og make-up fri hud for å maksimere behandlingens effektivitet. Vi anbefaler også en konsultasjon for å diskutere din hudtilstand og spesifikke mål med behandlingen.

Under behandling

Under DoubleTite behandlingen vil du først oppleve radiofrekvens (RF) energien som trenger inn i de ulike hudlagene for å stramme og stimulere kollagenproduksjonen. Deretter vil spesialtilpassede injeksjoner gi næring og volum, og behandle spesifikke hudområder som krever oppmerksomhet. Denne kombinasjonen sikrer en dyptvirkende foryngelseseffekt.

Behandlingssteg

Trinn 1 | Real 3D RF

Radiofrekvensenergien leveres nøyaktig til både det øvre og dypere hudlaget for en tredimensjonal foryngelse.

Trinn 2 | Injeksjon

Spesialtilpassede injeksjoner gir målrettet hydrering og kollagen remodeling til det retikulære dermis.

Trinn 3 | VVIP

En avansert vertikal vibrasjons infusjonssonde benyttes for å fordele produktene jevnt, og fremme ytterligere legemiddeldeliverysystem (DDS) for en helhetlig hudforbedring.

Hvorfor Velge DoubleTite?

DoubleTite er valget for de som ønsker en kraftfull hudforbedring uten lang nedetid. Med sin unike dual-action teknikk som arbeider i både det papillære og retikulære dermis, gir DoubleTite en forbedring ikke bare i hudens utseende, men også i dens strukturelle integritet.

Målrettet behandling av to hudlag

DoubleTite-teknologien fra AGNES RF benytter to forskjellige nålformer for å målrettet behandle to distinkte hudlag. Nålene er designet for å nå både den papillære og den retikulære dermis, og tilbyr en spesifikk tilnærming for forbedring av hudens struktur. Ved å stimulere den papillære dermis fornyes

Type III kollagen, mens stimulering av den retikulære dermis fokuserer på Type I kollagen. Dette bidrar til en omfattende forbedring av både hudens tekstur og fasthet.

Etter behandling

Etter behandlingen kan du forvente umiddelbare samt gradvis forbedringer i hudens tekstur og kontur. Huden vil fortsette å forbedre seg i ukene som følger etter behandlingen, da kollagenproduksjonen øker. Det anbefales å følge en enkel, men effektiv hudpleierutine for å støtte og vedlikeholde behandlingens resultater.

Bestill Time

AGNES DOUBLE TITE