Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Cosmelan® Pigmentbehandling

Cosmelan® behandlingen tilbyr en av de mest effektive metodene for å redusere synligheten av hyperpigmentering, inkludert melasma, solskader, og pigmentendringer etter akne. Denne behandlingen, som er ledende på verdensbasis, brukes av hudleger og på medisinske klinikker globalt. Denne behandlingen tilpasser seg alle hudtyper og leverer resultater med høy sikkerhet.

Hva Er Cosmelan®?

Cosmelan® er en topprangert behandlingsmetode utviklet for intensivt å redusere og behandle hyperpigmentering og ujevn hudtone. Ved å regulere melaninproduksjonen, tilbyr denne behandlingen ikke bare en reduksjon i eksisterende pigmentflekker men forebygger også nye. Det er en ikke-invasiv løsning som revitaliserer og forbedrer hudens generelle tilstand.

Behandlingsprosess

Cosmelan® behandlingen utføres i flere trinn som starter med en klinikkapplikasjon fulgt av en hjemmepleie rutine. Den første delen utføres på klinikken, der en spesialmaske påføres og får virke i henhold til individuelle hudbehov. Etter dette følger klienten et nøye tilpasset hjemmepleieregime som inkluderer produkter som Cosmelan 2 og en spesiell oppfølgingskrem.

Fordeler med Cosmelan® Behandling

  • Tilpasset alle hudtyper: Behandlingen er egnet for enhver hudtype og tilbyr personlige løsninger for hver enkelt.
  • Foryngende effekter: Lett peeling fra behandlingen hjelper med å forynge huden og gir en glattere og mer strålende overflate.
  • Høysesongvennlig: Kan brukes hele året, selv om sommeren, uten bekymringer om solsensitivitet etter behandling.
  • Sikkerhet: Behandlingen er fri for Hydroquinone, noe som gjør den trygg og effektiv uten alvorlige bivirkninger.
  • Fjerner eldre pigmentflekker: Effektiv mot flekker forårsaket av laserbehandlinger og eldre peeling metoder.

Resultater og Forventninger

Klienter kan se dramatiske forbedringer i hudtonen og pigmenteringen innen få uker etter behandlingen. Med en forbedringsrate på 95 % i pigmentflekkene, tilbyr Cosmelan® en varig løsning på hyperpigmentering. Langvarige resultater krever etterfølgelse av den komplette hjemmepleieplanen.

Vedlikehold og Etterpleie

Ved å følge den foreskrevne hjemmepleien nøye, sikres resultatene over lengre tid. Det anbefales regelmessige oppfølgingsbesøk for å vurdere progresjon og tilpasse videre behandling om nødvendig. Inkludert i behandlingspakken er produkter som Cosmelan 2 og en vedlikeholdskrem som hjelper til med å opprettholde de opnådde resultatene.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!