Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Vippeextension

Vippeextensions er en populær skjønnhetsbehandling som gir deg vakre, fyldige vipper uten behov for mascara eller vippebøyere. På vår klinikk tilbyr vi profesjonelle vippeextension-tjenester for å hjelpe deg med å oppnå det perfekte blikket. La oss utforske hva denne behandlingen innebærer og hvorfor det er et flott alternativ for deg.

Personlig tilpasset design

En av de viktigste aspektene ved vippeextensions er det personlige og tilpassede designet. Under konsultasjonen vil våre erfarne teknikere diskutere dine ønsker, behov og forventninger. Dette inkluderer lengde, krøll, tykkelse og farge på vippene. Vi tilpasser designet nøyaktig etter dine ønsker for et naturlig eller dramatisk utseende.

Kvalitet og sikkerhet

Vi bruker kun høykvalitets vippeextensions som er trygge for øynene dine og varer lenge. Våre teknikere har omfattende opplæring og erfaring innen påsetting av vippeextensions for å sikre at resultatene er fantastiske og skånsomme for dine naturlige vipper.

Vedlikehold og holdbarhet

Vippeextensions kan vare i flere uker av gangen, men for å opprettholde det flotte utseendet, er regelmessig vedlikehold viktig. Våre teknikere vil gi deg råd om hvordan du best tar vare på dine nye vipper, inkludert råd om rengjøring og daglig pleie.

CLINICA MEDSPA

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.