Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Jalupro (Injeksjon)

Jalupro er en avansert estetisk behandling som benytter seg av injeksjoner med spesialdesignede produkter for å forbedre hudens kvalitet og gi deg et mer ungdommelig utseende. På denne siden vil vi gi deg en grundig oversikt over hva Jalupro-injeksjoner innebærer, hvordan behandlingen fungerer, og hva du kan forvente før, under og etter prosedyren.

Før behandling

Før du gjennomgår en Jalupro-injeksjon, er det viktig å være forberedt:

  • Konsultasjon: Du vil ha en konsultasjon med en av våre medisinske fagfolk for å diskutere dine mål og forventninger. Dette er også en mulighet til å stille spørsmål og diskutere eventuelle bekymringer.
  • Medisinsk Historie: Du vil bli bedt om å oppgi din medisinske historie og informere legen om eventuelle medisiner du tar, allergier eller tidligere estetiske prosedyrer.
  • Forholdsregler: Legen vil gi deg klare retningslinjer om hva du skal unngå før behandlingen, som for eksempel blodfortynnende medisiner eller alkohol.

Under behandling

Selve Jalupro-injeksjonen utføres av en erfaren medisinsk fagperson og følger disse trinnene:

  • Rensing: Området som skal behandles, blir rengjort grundig for å forhindre infeksjon.
  • Injeksjon: Produktet blir nøye injisert i området med fine nåler.
  • Behandlingstid: Selv om behandlingen er relativt rask, kan tiden variere avhengig av det omfanget av behandlingen og området som behandles.
  • Smertelindring: Injeksjonen inneholder ofte en bedøvelsesmiddel for å minimere ubehag.

Etter behandling

Etter en Jalupro-injeksjon er det viktig å følge nøye med på etterbehandling:

  • Kortvarig ubehag: Du kan oppleve noe hevelse, rødhet eller ømhet på injeksjonsstedet, men dette vil vanligvis avta i løpet av noen dager.
  • Unngå soling: Det er viktig å unngå direkte sollys og bruk av solarium i dagene etter behandlingen for å forhindre pigmentendringer.
  • Råd om hudpleie: Legen vil gi deg spesifikke råd om hudpleie etter behandlingen for å opprettholde resultatene.

CLINICA MEDSPA

Resultater og Varighet

Resultatene av Jalupro-injeksjoner vil variere avhengig av individuelle faktorer, inkludert alder og behandlingsomfang. Du kan forvente en gradvis forbedring i hudens tekstur, fasthet og glød i løpet av ukene etter behandlingen. Resultatene kan vare opptil 6 måneder eller lenger, avhengig av behandlingen og vedlikeholdsrutinen din.

Kontakt Oss

Hvis du vurderer Jalupro-injeksjoner eller har spørsmål om prosessen, er vårt medisinske team her for å hjelpe deg. Vi tilbyr skreddersydde behandlingsplaner for å hjelpe deg med å oppnå dine estetiske mål på en trygg og effektiv måte.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.