Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Collagen Booster - L Booster

L Booster-behandlingen er utviklet for å gi en foryngende løft til huden ved å stimulere kollagenproduksjonen og fremme cellulær fornyelse. Denne ikke-invasive prosedyren fokuserer på å levere spesialiserte næringsstoffer direkte til huden, noe som hjelper til med å redusere fine linjer, rynker og forbedrer hudens elastisitet.

Før behandling

For å forberede huden for L Booster-behandlingen, anbefaler vi at du kommer med et renset ansikt uten sminke. Dette sikrer at de aktive ingrediensene kan penetrere huden mer effektivt. Gi beskjed til din behandler om eventuelle hudtilstander eller sensitiviteter du måtte ha før behandlingen starter.

Under behandling

L Booster-behandlingen arbeider med en kombinasjon av høytrykksoxygen og spesialtilpassede løsninger som forsyner huden med kritiske byggesteiner for hudfornyelse. Denne prosessen hjelper med å løfte og stramme huden fra innsiden, redusere tegn på aldring og forbedre hudens overordnede tekstur og tone.

Etter behandling

I ukene etter din L Booster-behandling, vil du kunne observere en mer strålende og oppstrammet hud. Det er viktig å følge et skånsomt hudpleieregime for å opprettholde hudens fuktighetsbalanse og maksimere de langvarige effektene av behandlingen. Vår ekspert vil tilby veiledning om hvordan du kan vedlikeholde og forlenge fordelene med L Booster-behandling i din daglige hudpleie rutine.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!