Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Nakke, Skuldre og Rygg

Målrettet massasje for nakke, skuldre og rygg. Behandlingen lindrer stress og løser opp stramme, ømme muskler. En avslappende behandling der massasjeterapeutene bruker effektiv trykkpunktsteknikk for å løse opp muskelknuter og myke opp ryggmuskulaturen. Frukt og drikke etter massasjen. 

Behandlingen

Vår målrettede massasje for nakke, skuldre og rygg er skreddersydd for å lindre stress og løse opp stramme og ømme muskler i dette området. Våre erfarne massasjeterapeuter bruker effektive trykkpunktsteknikker for å målrettet behandle muskelknuter og myke opp ryggmuskulaturen. Dette gir deg en avslappende og terapeutisk opplevelse som kan hjelpe deg med å gjenopprette velvære og bevegelighet.

Fordeler

Denne spesifikke massasjen fokuserer på de områdene av kroppen som ofte samler stress og spenning. Ved å lindre muskelknuter og ømhet i nakke, skuldre og rygg, kan du forvente en forbedret bevegelighet og en følelse av lettelse. Massasjen hjelper også med å redusere stressnivået, forbedre blodsirkulasjonen og fremme generell avslapning.

Trykkpunktsteknikker

En viktig del av denne behandlingen er bruk av trykkpunktsteknikker. Våre massasjeterapeuter er eksperter på å finne og målrette spesifikke områder av ubehag i nakke, skuldre og rygg. Ved å bruke presisjonstrykk på disse områdene, kan de løse opp muskelknuter og gi øyeblikkelig lindring.

CLINICA MEDSPA

Individuell Tilpasning

Vi forstår at hver person er unik, og våre massasjer er tilpasset individuelle behov og preferanser. Før behandlingen starter, vil du ha en konsultasjon med massasjeterapeuten for å diskutere eventuelle spesifikke bekymringer eller områder du ønsker å fokusere på. Dette sikrer en skreddersydd opplevelse som passer akkurat for deg.

Etterbehandling

Etter en beroligende massasje for nakke, skuldre og rygg, inviterer vi deg til å slappe av og nyte en forfriskende frukt og drikke. Dette gir deg muligheten til å forlenge følelsen av avslapning og velvære som denne behandlingen gir. Vi ser frem til å hjelpe deg med å lindre spenninger og oppleve den ultimate avslapningen gjennom vår målrettede massasje for nakke, skuldre og rygg.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.