Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Klassisk Massasje

Klassisk massasje er den mest kjente massasjeformen i Vesten. Behandlingen brukes primært til avslapning og som forebyggende velværebehandling og konsentreres rundt/på muskler, hud ogbindevev.

Behandling

Klassisk massasje, en tidløs velværebehandling, er den mest kjente massasjeformen i Vesten. Den har som hovedmål å fremme avslapning og forebygge stressrelaterte plager. Den fokuserer på muskler, hud og bindevev og kan også ha positive effekter på hormonsystemet. Oxytosin, det beroligende antistresshormonet, frigjøres under massasjen og kan hjelpe med å roe nervesystemet samt styrke immunforsvaret.

Total Velvære

Vår Klassiske Massasje er mer enn bare muskelavslapning. Den inkluderer også massasje av hodebunn, ansikt, mage, hender og føtter. Våre terapeuter legger ekstra omsorg i detaljene, og vi bruker varme håndklær med forfriskende mynte og eukalyptus på føttene dine for å gi deg en dyp følelse av avslapning.

En Fornyet Deg

Etter en klassisk massasjeopplevelse hos oss, vil du føle deg fornyet både innvendig og utvendig. Denne behandlingen er en investering i din egen helse og velvære, og den kan hjelpe deg med å lindre spenninger, forbedre sirkulasjonen og øke din generelle livskvalitet. Ta deg tid til å nyte velværen du fortjener.

CLINICA MEDSPA

Personlig Tilpasset

Vi forstår at hver klient er unik, og derfor tilpasser vi hver klassisk massasje for å møte dine individuelle behov. Våre dyktige terapeuter jobber tett med deg for å skape den optimale opplevelsen. Uansett om du trenger smertelindring, ønsker å øke energinivået eller bare ønsker å forbedre din generelle livskvalitet, er våre massasjer skreddersydd for å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Helsefordeler og Fordypning

Vår Klassiske Massasje gir deg muligheten til å fordype deg i velvære. Denne behandlingen hjelper deg å finne indre ro, forbedrer søvnkvaliteten og gir deg en følelse av total avslapning. Det er ikke bare gunstig for din mentale helse, men også for din fysiske helse. Massasjen kan bidra til å forbedre hudens glød og etterlate deg med en silkeglatt følelse.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.