Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje er en muskulær behandling som kombinerer uttøying, triggerpunkt- og dypvevsmassasje. IDM er dypere og mer energisk enn klassisk massasje og behandler både muskler, muskelfester og bindevev i dybden.

Behandling

Idrettsmassasje (IDM) er en dyp, muskulær behandlingsform som kombinerer uttøying, triggerpunkt- og dypvevsmassasje. Denne intensive massasjen fokuserer på å behandle muskler, muskelfester og bindevev på en grundig måte. IDM er ideell for idrettsutøvere og de som er involvert i krevende fysisk arbeid. Vi tilbyr både rehabiliterende IDM for muskelgjenoppretting og intensiv IDM for muskelforsterkning og forberedelse til mer trening eller hardt arbeid.

Fordeler

Idrettsmassasje har en rekke fordeler for kroppen. Den hjelper med å lindre muskelspenninger, redusere risikoen for skader og øke muskelfleksibiliteten. Ved å forbedre blodsirkulasjonen kan IDM også akselerere helbredelse og redusere restitusjonstiden etter intens fysisk aktivitet. Våre terapeuter bruker varme steiner på ryggen, masserer hodebunn, ansikt, mage, hender og føtter, samt benytter varme håndklær med mynte og eukalyptus for å gi en helhetlig opplevelse.

Tilpasning

Hos oss tilpasses Idrettsmassasje individuelt etter dine behov og mål. Våre erfarne terapeuter bruker sin ekspertise for å sikre at du får den riktige behandlingen. Uansett om du trenger rehabilitering, forberedelse til trening eller en generell muskelavslapning, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer akkurat for deg.

CLINICA MEDSPA

Trening og Arbeid

Idrettsmassasje er ikke bare for idrettsutøvere. Den er også for de som har krevende, fysisk arbeid. Denne massasjen bidrar til å opprettholde muskelhelse og kan forhindre slitasje som kan oppstå fra gjentatt arbeid eller aktivitet. Enten du er en idrettsutøver eller en hardtarbeidende person, vil IDM hjelpe deg med å oppnå dyp avslapning og velvære i hele kroppen.

Forholdsregler

Vår Idrettsmassasje inkluderer varme steiner på ryggen, massasje av hodebunn, ansikt, mage, hender og føtter, samt bruk av varme håndklær med mynte og eukalyptus på føttene dine. Før du bestiller, anbefaler vi å diskutere eventuelle medisinske forhold eller bekymringer med vårt team for å sikre en trygg og skreddersydd behandling som passer for deg. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå topp muskelhelse og velvære gjennom Idrettsmassasje.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.