Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Express Manikyr

Express Manikyr er den perfekte behandlingen for deg som ønsker vakre og velpleide negler på kort tid. Denne raske og effektive manikyren gir deg flotte negler på rekordtid. La oss utforske hva Express Manikyr innebærer og hvorfor det kan være det ideelle valget for deg.

Rask Skjønnhet

Express Manikyr er perfekt for travle mennesker. Den tar kort tid å fullføre, og du trenger ikke å sette av hele dagen for å ta vare på neglene dine. Dette gjør det til en ideell behandling for de som har en hektisk timeplan.

Neglepleie

Under Express Manikyr vil negleteknikeren ta vare på neglene dine ved å file, forme og polere dem. Dette gir neglene dine en sunn glans og forbedrer utseendet betraktelig.

Holdbare Resultater

Selv om Express Manikyr er en rask behandling, kan resultatene vare i flere uker. Neglene dine vil se velstelte ut og gi et godt førsteinntrykk.

CLINICA MEDSPA

Vedlikeholdsråd

For å opprettholde resultatene fra din Express Manikyr, anbefales det å bruke neglelakkfjerner uten acetone og unngå sterke kjemikalier som kan skade neglene. På denne måten kan du glede deg over flotte negler lengre.

Kontakt Oss

Er du klar for å forvandle neglene dine på kort tid? Vår Express Manikyr er den perfekte løsningen. Kontakt oss i dag for å bestille din behandling eller for å få mer informasjon om våre manikyr- og negletjenester. La oss hjelpe deg med å få velpleide negler som skinner i ethvert selskap.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.