Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

AGNES Underøye

AGNES Underøye Behandling er en avansert estetisk behandling som er utviklet for å løse vanlige øyeproblemer, inkludert poser under øynene og mørke ringer. Denne behandlingen er skreddersydd for å forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet under øynene. På denne siden gir vi deg en dyptgående forståelse av hva AGNES Underøye Behandling innebærer, hvordan behandlingen fungerer, og hva du kan forvente av resultatene.

Før behandling

Før du går gjennom AGNES Underøye Behandling, er det viktig å forberede deg på riktig måte. Dette inkluderer å unngå blodfortynnende medisiner i tiden før behandlingen og sørge for at området under øynene er rent og fritt for sminke. Du bør også ha en transportplan på plass, da du kanskje ikke er i stand til å kjøre selv etter behandlingen.

Under behandling

Under selve behandlingen vil en legen bruke AGNES-teknologien for å behandle området under øynene. Dette inkluderer bruk av små, presise nåler som leverer energi for å redusere poser og forbedre hudkvaliteten. Selv om prosedyren kan være litt ubehagelig, er den vanligvis godt tolerert, og du vil ha muligheten til å diskutere smertelindring med din behandlende terapeut.

Etter behandling

Etter AGNES Underøye Behandling er det viktig å følge rådene fra din terapeut nøye. Dette inkluderer bruken av medisinske kremer og solbeskyttelse for å beskytte området under øynene. Det kan også være noen begrensninger når det gjelder sminke og aktiviteter de første dagene etter behandlingen. Din terapeut vil gi deg detaljerte instruksjoner for etterbehandling.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

AGNES UNDERØYE

Bestill en konsultasjon med en lege for Agnes-behandling av underøyeområdet. Under konsultasjonen vil legen forklare hele prosessen før behandlingen utføres.