Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Shellac Pedikyr

Shellac pedikyr, også kjent som gel pedikyr, er en behandling som ligner på shellac manikyr, men den fokuserer på neglene på føttene i stedet for hendene. Den bruker spesielle gelprodukter for å skape en holdbar og langvarig neglelakk som er motstandsdyktig mot slitasje og avskalling.

Forberedelse

Føttene blir renset grundig for å fjerne smuss og olje. Neglene klippes og files etter ønsket lengde og form. Neglebåndene blir forsiktig dyttet tilbake for å skape en ren neglekant.

Behandling

  1. Neglebåndpleie: Neglebåndene blir myket med en spesialløsning eller olje, og eventuelle overflødige biter blir trimmet. Dette gir en ryddig base for påføringen av gel-lakken.
  2. Base Coat: En klar eller lett farget base coat av shellac gel-lakk påføres neglene. Føttene plasseres under en UV- eller LED-lampe for å herde og styrke baselakken.
  3. Fargepåføring: Et eller flere lag med ønsket farget gel-lakk påføres neglene. Hvert lag herdes under lampen mellom påføringene for å skape en solid og holdbar farge.
  4. Top Coat: En klar topplakk av shellac gel-lakk påføres for å gi glans og beskyttelse til neglene. Dette laget herdes også under lampen for å sikre at neglene er holdbare.
  5. Tørking: Etter at topplakken er herdet, tørker føttene helt. Dette er en viktig fase for å unngå skader på den nydelige gel-lakken.

Avslutning

Eventuell resterende gel-lakk rundt neglene eller på huden blir forsiktig fjernet med en q-tips dyppet i neglelakkfjerner. Dette gir en pen og ryddig finish.

CLINICA MEDSPA

Fuktighetsgivende

Avslutt gjerne pedikyren med en fuktighetsgivende fotkrem eller olje for å nære huden på føttene og neglebåndene.

Vedlikehold

Shellac pedikyr gir deg flotte og holdbare negler på føttene som varer i flere uker uten avskalling eller falming. Det er spesielt praktisk for de som ønsker å ha vakre tær uten å bekymre seg for vedlikehold på kort sikt. Som med shellac manikyr, er det viktig å besøke en profesjonell for fjerning av shellac pedikyr for å unngå skader på neglene.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.