Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Shellac Manikyr

Shellac-manikyr, også kjent som gel-manikyr, er en populær type neglebehandling som kombinerer elementer fra tradisjonell neglelakk med holdbarheten og lang levetid til gel-negler. Den innebærer en spesifikk prosess og spesialiserte produkter for å skape en ripebestandig og langvarig manikyr.

Forberedelse

Neglene rengjøres og klargjøres ved å dytte tilbake neglebåndene og forme neglene. Negleteknikeren kan også forsiktig pusse overflaten på neglene for å skape en bedre bindingsflate for shellac-lakken.

Behandling

  1. Grunnlakk: En klar eller svakt farget grunnlakk av shellac-lakk påføres neglene. Neglene plasseres deretter under en UV- eller LED-lampe for å herde og styrke grunnlakken. Herdingsprosessen hjelper til med å sikre at lakken fester seg godt til neglene.
  2. Fargepåføring: Etter at grunnlakken er herdet, påføres ett eller flere lag med farget shellac-lakk på neglene. Hvert lag etterfølges av en herdingstrinn under UV- eller LED-lampen. Herdingsprosessen tar vanligvis rundt 30-60 sekunder per lag.
  3. Topplakk: Når ønsket fargeintensitet er oppnådd, påføres en klar topplakk av shellac-lakk. Topplakken gir glans til neglene og gir et ekstra beskyttelseslag. Neglene herdes under lampen igjen for å feste topplakken.

Avslutning

Etter at topplakken er herdet, tørkes eventuell resterende klissete overflate av neglene av med en spesialisert løsning for å avsløre den blanke overflaten. Neglene er nå helt tørre og klare til bruk uten risiko for å smitte eller flis.

CLINICA MEDSPA

Fjerning

Når du er klar til å fjerne shellac-manikyren, anbefales det å besøke en salong for å få det gjort ordentlig. Teknikeren vil forsiktig pusse det øverste laget av shellacen for å bryte forseglingen, og deretter vil bomull dynket i aceton bli plassert på neglene og pakket inn i folie. Dette lar acetonen myke opp shellacen, noe som gjør det lettere å fjerne uten å skade de naturlige neglene.

Det er viktig å merke seg at shellac-manikyrer ideelt sett bør fjernes av fagfolk for å unngå å skade de naturlige neglene. Feil fjerningsteknikker eller å skrelle av shellacen kan føre til negleskade.

Vedlikehold

Shellac-manikyrer er kjent for sin langvarige egenskaper, og varer ofte rundt to uker eller mer uten å flise. Imidlertid kan det dannes en liten luke mellom neglebåndet og fargen etter hvert som dine naturlige negler vokser. Hvis ønskelig, kan du returnere til salongen for å få shellacen fjernet og påført på nytt av fagfolk.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.