Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Språk

Hylase (Fjerning av filler)

Hylase er en medisinsk prosedyre for å oppløse hyaluronsyrebaserte fillere. Denne behandlingen er ideell for de som ønsker å reversere effekten av dermale fillere, enten på grunn av misnøye med resultatet eller på grunn av komplikasjoner.

Før behandling

En konsultasjon med en lege er nødvendig før gjennomføring av Hylase-behandling. Under konsultasjonen vil legen vurdere områdene behandlet med filler, diskutere dine forventninger og forklare Hylase-prosedyren. Det er viktig å informere legen om alle tidligere utførte kosmetiske prosedyrer.

Hylase Enzym

Hylase er et enzym som bryter ned hyaluronsyre, den aktive ingrediensen i de fleste fillere. Dette gjør det mulig å målrettet oppløse filler, noe som kan være nødvendig ved overkorreksjon, asymmetri, eller komplikasjoner som vaskulær okklusjon.

Under behandling

Behandlingen involverer injeksjon av Hylase direkte inn i området hvor filler er plassert. Prosedyren krever presisjon og forståelse av ansiktets anatomi for å sikre effektiv og sikker fjerning av filler.

Etter behandling

Umiddelbart etter behandlingen kan det oppstå mindre rødhet eller hevelse på injeksjonsstedet. Disse symptomene er vanligvis kortvarige. Det er viktig å følge etterbehandlingsråd gitt av legen for å minimere risikoen for bivirkninger.

CLINICA MEDSPA

Oppfølging

En oppfølgingskonsultasjon er vanligvis anbefalt for å vurdere effekten av behandlingen og for å sikre at ønsket resultat er oppnådd. Dette gir også en mulighet til å adressere eventuelle bekymringer eller spørsmål.

Hud produkter:

H.A. INTENSIFIER SERUM

Et multifunksjonelt korrigerende serum som bidrar til å forsterke hudens hyaluronsyrenivåer.

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2

Ansiktspleie som tilfører viktige lipider og optimaliserer hudens barriere.

HYDRATING B5

Oljefritt serum som binder fuktigheten i huden med hyaluronsyre og B5-vitamin.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.