Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Varme Saltsteiner Massasje

Kroppen din vil smelte i denne unike opplevelsen. De varme, glatte steinene avgir varme til underliggende muskellag. Massasjen gir avspenning i muskulaturen mens blodsirkulasjonen stimuleres. Massasje med varme saltsteiner vil også lindre muskelsmerter og roe nervesystemet. 

Behandlingen

Vår Varme Saltsteiner Massasje er en unik opplevelse som gir en dyp følelse av avslapning. De varme, glatte steinene brukes til å levere varme til de dypere muskellagene i kroppen din. Denne massasjen bidrar til å løse opp spenninger, øke blodsirkulasjonen og lindre muskelsmerter. Våre terapeuter kombinerer kunsten av massasje med kraften av varme saltsteiner for å gi deg en avslappende og forfriskende opplevelse.

Fordeler

Varme Saltsteiner Massasje gir en rekke fordeler for kropp og sinn. Denne behandlingen hjelper med å lindre muskelsmerter og spenninger, forbedre blodsirkulasjonen og roe nervesystemet. De varme steinene skaper en behagelig varme som trenger dypt inn i musklene, noe som gir deg en følelse av total velvære. Massasjen inkluderer også massasje av hodebunn, ansikt, mage, hender og føtter, samt bruk av varme håndklær med mynte og eukalyptus på føttene for en ekstra beroligende opplevelse.

Avslapping og Velvære

Når du velger Varme Saltsteiner Massasje, kan du forvente en dyp følelse av avslapning. Den beroligende varmen fra saltsteinene smelter bort spenninger i kroppen, og den glatte overflaten av steinene gir en behagelig massasjeopplevelse. Dette er ikke bare en behandling for kroppen, men også for sjelen. Nyt den totale avslappingen og velværefølelsen denne massasjen gir.

CLINICA MEDSPA

Tilpasset For Deg

Vi tilpasser Varme Saltsteiner Massasje til dine individuelle behov og preferanser. Våre erfarne terapeuter bruker sin ekspertise for å sikre at du får den optimale opplevelsen. Enten du ønsker å lindre muskelsmerter, redusere stress eller bare skjemme deg bort, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer for akkurat deg.

Forberedelse og Varsel

Før du bestiller Varme Saltsteiner Massasje, anbefaler vi at du diskuterer eventuelle medisinske forhold eller bekymringer med vårt team. Dette vil sikre en trygg og tilpasset behandling som passer for deg. Vi ser frem til å gi deg en unik opplevelse av velvære gjennom Varme Saltsteiner Massasje.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.