Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Spa pedikyr med parafin

Spa pedikyr med parafin er en eksklusiv og avslappende behandling som gir føttene dine den omsorgen de fortjener. Denne behandlingen er ikke bare estetisk, den er også terapeutisk og gir dine slitne føtter et nytt liv. La oss utforske hva spa pedikyr med parafin innebærer og hvorfor dette er en behandling du bør vurdere.

Hudpleie og Velvære

Din velvære er vår prioritet. Spa pedikyr med parafin begynner med en grundig rengjøring av føttene. Dette fjerner smuss, døde hudceller og gir en myk og glatt hud. Vi legger også vekt på neglene, klipper og former dem, og behandler eventuelle negleproblemer som inngrodd negl eller fortykkede negler.

Dyp Fuktighet og Næring

Det som gjør spa pedikyr med parafin spesiell, er bruk av parafinbad. Parafin er en naturlig fuktighetskilde som hjelper huden med å beholde fuktigheten. Den varme parafinen åpner porene og gir næring til huden dypt inne. Dette gir en umiddelbar følelse av mykhet og lindrer tretthet i føttene.

Etter behandling

Spa pedikyr med parafin er ikke bare gunstig for huden, men også for sinnet. Det avslappende badet i varm parafin, sammen med en deilig massasje, hjelper til med å lindre stress og avslappe musklene i føttene. Dette gir en følelse av total avslapning.

CLINICA NAILS

Vedlikehold og Resultater

For å opprettholde resultatene av spa pedikyr med parafin anbefales det å følge opp med regelmessige behandlinger. Dette bidrar til å holde huden hydrert og føttene sunne.

Kontakt Oss

Har du lyst til å unne deg selv eller noen du er glad i en avslappende spa pedikyr med parafin? Kontakt oss i dag for å bestille din behandling. Vårt erfarne personale vil ta godt vare på deg og dine føtter, slik at du kan nyte godt av alle fordelene denne behandlingen har å tilby. Velkommen til kvalitetstid for føttene dine.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.