Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Spa Manikyr med Parafin

Spa Manikyr med Parafin er den ultimate behandlingen for deg som søker total avslapning og luksuriøs neglepleie. Denne behandlingen kombinerer neglepleie med velvære, og resultatet er myke, velstelte hender og negler som stråler. La oss utforske hva Spa Manikyr med Parafin innebærer og hvorfor det kan være den perfekte behandlingen for deg.

Fuktighet og Næring

En av hovedfordelene med Spa Manikyr med Parafin er den dype fuktigheten og næringen den gir til huden og neglene. Den oppvarmede parafinvoksen påføres hendene og neglene, og dette gir intens fuktighet som mykgjør huden og neglebåndene. Dette er spesielt viktig i tørre klimaer eller i kalde vintermåneder.

Neglepleie

Spa Manikyr med Parafin inkluderer grundig neglepleie, inkludert filing, forming og polering av neglene. Dette gir neglene en sunn glans og forbedrer utseendet betraktelig.

Avslapning og Velvære

En annen viktig del av denne behandlingen er den avslappende opplevelsen den gir. Det varme parafinbadet og den beroligende massasjen forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer muskelspenninger og gir en dyp følelse av velvære.

CLINICA MEDSPA

Vedlikeholdsråd

For å opprettholde resultatene fra din Spa Manikyr med Parafin, anbefales det å bruke neglelakkfjerner uten acetone og unngå sterke kjemikalier som kan skade neglene. Regelmessige manikyrbehandlinger kan også bidra til å holde hendene og neglene dine i toppform.

Kontakt Oss

Er du klar for en avslappende opplevelse som også gir deg vakre negler? Vår Spa Manikyr med Parafin er den perfekte løsningen. Kontakt oss i dag for å bestille din behandling eller for å få mer informasjon om våre manikyr- og negletjenester. La oss hjelpe deg med å få myke, velstelte hender og negler som stråler av velvære.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.