Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

SkinCeuticals

Skinceuticals er et kosmetikkmerke som spesialiserer seg på avansert hudpleie. Merket er kjent for å tilby vitenskapelig formulerte produkter som er utviklet for å forbedre hudens helse og utseende. Merket ble opprettet med mål om å utvikle avanserte hudpleieprodukter basert på vitenskapelige prinsipper.

Produktspekter

Skinceuticals tilbyr et bredt spekter av produkter som inkluderer rens, antioksidanter, solbeskyttelse, serum og kremer. Mange av produktene er formulert for å bekjempe aldringstegn, hyperpigmentering, akne og andre hudproblemer.

Klinisk Bevist

Skinceuticals er kjent for å tilby produkter som er klinisk testet og dokumentert å forbedre hudens tilstand. Dette gjør merket til et populært valg blant hudleger og estetiske fagfolk.

Tilpasningsdyktighet

Produktene fra Skinceuticals kan tilpasses ulike hudtyper og behov, og hudleger kan hjelpe med å anbefale riktig produktkombinasjon for individuelle kunder.

CLINICA MEDSPA

Tilgjengelighet

Skinceuticals-produkter selges vanligvis gjennom autoriserte hudleger og medisinske spesialister.

Bestselgere

Noen av de mest populære produktene fra Skinceuticals inkluderer C E Ferulic, Phloretin CF, Hyaluronic Acid Intensifier, og Physical Fusion UV Defense solkrem.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Hudanalyse

Bestill en hudanalyse med legen på CLINICA MEDSPA. Under konsultasjonen vil legen diskutere dine bekymringer og gi deg muligheten til å uttrykke dine forventninger