Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Microblading

Microblading er kunstformen for å skape naturlig utseende øyenbryn. Ved å implantere pigment ved hjelp av små nåler etterligner vi ekte hårstrå for hårstrå. Resultatet? Bryn som ser fantastisk naturlige ut.

Hyperrealistiske Bryn

Med Microblading kan du forvente hyperrealistiske bryn. Hver hårstrå er nøye plassert for å matche din naturlige brynform og hårfarge. Den skarpe og naturlige utseende er hva som gjør Microblading så ettertraktet.

Microblading vs. Tradisjonell Permanent Makeup

Forskjellen mellom Microblading og maskinbasert permanent makeup er tydelig. Microblading gir deg en mer realistisk finish, og helingsprosessen er lignende. Vår kostnadsfri konsultasjon hjelper deg med å velge riktig behandling.

Naturlige Resultater

Microblading gir deg den naturlige utseende du ønsker. Hårfarge matches nøye til dine egne bryn for et subtilt, sminket utseende som ikke ser overdrevet ut.

CLINICA MEDSPA

Skreddersydd for Dine Brynbehov

Alle har unike brynbehov. Våre eksperter tilpasser behandlingen for å gi deg de brynene du drømmer om. Enten du vil ha mer fylde, definisjon eller bare en subtil forbedring, har vi den perfekte løsningen for deg.

Book Din Microblading-behandling i Dag

Få naturlige, drømmebryn med Microblading. Bestill din behandling i dag og nyt vakre bryn som varer. Velkommen til brynperfeksjon!

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.