Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Massasje Konsultasjon

Massasje er en av de mest avslappende og velgjørende behandlingene du kan gi kroppen din. La oss utforske hva som gjør massasje så verdifullt og hva som gjør våre tjenester unike.

Våre kvalifiserte terapeuter

Vi er stolte av å ha et team av høyt kvalifiserte massasjeterapeuter. Alle våre terapeuter har omfattende opplæring og erfaring innen ulike massasjeteknikker. Dette sikrer at du får en behandling tilpasset dine behov og mål. Du kan stole på at du er i trygge hender.

Massasjens helsefordeler

Massasje har mange helsefordeler. Det kan bidra til å redusere stress og angst, forbedre blodsirkulasjonen, lindre muskelspenninger og forbedre søvnkvaliteten din. Vi vil diskutere disse fordelene mer detaljert under konsultasjonen, slik at du kan forstå hvordan massasje kan hjelpe deg personlig.

Tilpasset behandling

Vi tror på skreddersydde behandlinger. Under konsultasjonen vil vi diskutere dine spesifikke helseutfordringer, mål og preferanser. Dette vil hjelpe oss med å utvikle en behandlingsplan som passer perfekt for deg. Vi tilbyr ulike massasjeteknikker, inkludert dypvevsmassasje, avslappende massasje, og mer.

CLINICA MEDSPA

Din komfort er vår prioritet

Vi er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen mulig. Under massasjen vil du bli plassert på en komfortabel behandlingsbenk, og vi vil sørge for at du føler deg avslappet gjennom hele behandlingen. Vi tilpasser massasjetrykket etter din preferanse, slik at du kan nyte en avslappende og beroligende opplevelse.

Kontakt oss

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppleve fordelene med massasje. Ikke nøl med å kontakte oss i dag for en konsultasjon. Vi ser frem til å møte deg, lære mer om dine behov og skreddersy en massasjebehandling som vil gi deg en følelse av velvære og avslapning.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.