Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

LED-lysterapi (Ansikt)

LED-lysterapi for ansiktet er en ikke-invasiv behandlingsmetode som bruker lys med forskjellige bølgelengder for å fremme hudhelse. Denne terapien kan redusere tegn på aldring, bekjempe akne-bakterier, og forbedre den generelle hudtonen uten nedetid.

Før behandling

 1. Konsultasjon: Kunden vil motta en personlig konsultasjon for å diskutere hudtilstand, behandlingsmål, og sjekke for eventuelle kontraindikasjoner mot LED-lysterapi.
 2. Behandlingsplan: Terapeuten vil anbefale en behandlingsplan basert på hudens tilstand og kundens ønskede resultater, inkludert antall foreslåtte behandlinger.
 3. Forberedelse: Kunden vil bli veiledet i hvordan de skal forberede huden før behandlingen, som kan inkludere retningslinjer for hudpleie og solbeskyttelse.
 4. Hudrengjøring: Det anbefales at kunden kommer til behandlingen med ren hud, fri for sminke og hudpleieprodukter.

Under behandling

 1. Rensing av huden: Hudterapeuten vil rense kundens hud grundig for å fjerne smuss og olje før LED-behandlingen.
 2. LED-lysterapi: Ansiktet blir eksponert for LED-lys i en spesifisert tidsperiode, vanligvis mellom 10 til 20 minutter, avhengig av behandlingsprotokollen.
 3. Avslappende miljø: Under behandlingen vil kunden kunne slappe av i et behagelig miljø for å forbedre opplevelsen.
 4. Etterbehandling: Etter LED-lysterapien kan en beroligende gel eller serum påføres for å maksimere fordelene av behandlingen.

Etter behandling

 1. Umiddelbare aktiviteter: Kunden kan gjenoppta normale aktiviteter umiddelbart etter behandlingen uten nedetid.
 2. Hjemmepleie: Kunden vil få instruksjoner om hvordan man skal ta vare på huden etter behandlingen, inkludert anbefalinger for hudpleieprodukter og solbeskyttelse.
 3. Resultatoppfølging: For å sikre best mulig resultat, kan det anbefales regelmessige behandlinger og oppfølgingsmøter for å vurdere hudens fremgang.

CLINICA MEDSPA

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!