Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Hånd Spa

Et hånd-spa, også kjent som en håndbehandling eller håndpleie, er en avslappende og foryngende prosess som fokuserer på å revitalisere og pleie hendene. Det inkluderer vanligvis en kombinasjon av eksfoliering, fuktighetsgivende, neglepleie og avslappende massasje.

Forberedelse

Først rengjøres hendene grundig for å fjerne smuss, olje og eventuell gammel neglelakk. Dette gir en ren base for behandlingen.

Behandling

  1. Peeling/eksfoliering: En skånsom peeling eller eksfolierende behandling påføres hendene for å fjerne døde hudceller og gi en mykere hudoverflate.
  2. Håndsoak: Hendene blir plassert i en behagelig og varm væske (vanligvis vann tilsatt oljer eller duftende ingredienser) for å myke opp huden og neglebåndene.
  3. Neglepleie: Neglene klippes og files etter ønsket form. Neglebåndene blir forsiktig dyttet tilbake, og eventuelle overflødige biter av neglebånd kan trimmes.
  4. Håndmassasje: En av de mest avslappende delene av hånd-spa-behandlingen er massasjen. En næringsrik krem eller olje blir brukt for å gi næring til huden og musklene i hendene. Massasjen hjelper med å øke blodsirkulasjonen, lindre spenninger og gi en følelse av avslapning.
  5. Fuktighetsgivende maske: En fuktighetsgivende maske kan påføres hendene for å gi ekstra fuktighet og næring til huden. Hendene kan deretter pakkes inn i varme håndklær for å øke effekten av masken.

Avslutning

Eventuell overskuddskrem eller olje blir forsiktig tørket av, og du vil føle at hendene dine er myke, fuktige og forfriskede.

CLINICA MEDSPA

Vedlikehold

Hånd-spa-behandlinger er ikke bare en flott måte å pleie huden og neglene på, men de gir også en følelse av avslapning og velvære. De er ideelle for å ta en pause fra hverdagens stress og belastning. Du kan enten få en hånd-spa-behandling i en profesjonell salong eller lage din egen hjemmespa-opplevelse ved å bruke pleieprodukter som er tilgjengelige på vår nettbutikk.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.