Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje (DVM) er en populær type massasjeterapi som fokuserer på å løse opp spenninger og redusere kroniske smerter; slikt som stiv nakke, ømme/stive skuldre, smerter i øvre og nedre del av ryggen, ømhet/smerte i stive leggmuskler m.m. DVM innebærer å bruke vedvarende trykk på triggerpunkter og langsomme, trykk-bevegelser for å nå de dypere lagene av muskler og bindevev. DVM kan også bidra til raskere leging av belastnings- og sportsskader. 

Behandling

Dypvevsmassasje (DVM) er en terapeutisk behandlingsform som har til hensikt å løse opp spenninger og redusere kroniske smerter i kroppen. Denne massasjen er ideell for de som opplever stiv nakke, ømme eller stive skuldre, smerter i øvre og nedre del av ryggen, eller ubehag i leggmuskulaturen. DVM innebærer bruk av kontinuerlig trykk på triggerpunkter og langsomme, målrettede bevegelser for å nå de dypere lagene av muskler og bindevev.

Fordeler

Dypvevsmassasje har en rekke fordeler for kropp og velvære. Den kan ikke bare bidra til å lindre smerte og spenning, men også forbedre mobilitet og redusere risikoen for fremtidige skader. Massasjen kan øke blodsirkulasjonen, bidra til å bryte ned arrvev og forbedre fleksibiliteten i muskler og ledd. Den varme steinbehandlingen på ryggen og massasjen av hodebunn, ansikt, mage, hender og føtter gir en helhetlig avslapningsopplevelse.

Tilpasning

Vi tilpasser hver Dypvevsmassasje individuelt, med fokus på dine spesifikke behov og ønsker. Vår erfarne massør bruker presisjon og omsorg for å sikre at du er komfortabel og får maksimalt utbytte av behandlingen. Vi benytter også beroligende aromaoljer og varme håndklær med mynte og eukalyptus for å forbedre opplevelsen.

CLINICA MEDSPA

Helbredelse

Dypvevsmassasje har vist seg å akselerere helbredelsen av belastnings- og sportsskader ved å bryte ned arrvev og stimulere til vekst av sunne celler. Den kan bidra til å gjenopprette muskler etter intens fysisk aktivitet og forbedre ytelsen. Den helbredende kraften i denne massasjen gir deg ikke bare øyeblikkelig lettelse, men også langsiktige helsefordeler.

Forholdsregler

Dypvevsmassasje inkluderer varme steiner på ryggen, massasje av hodebunn, ansikt, mage, hender og føtter, samt bruk av varme håndklær med mynte og eukalyptus på føttene. Vi anbefaler at du diskuterer eventuelle medisinske forhold eller bekymringer med oss før du bestiller en Dypvevsmassasje. Dette vil hjelpe oss med å tilpasse behandlingen til dine spesifikke behov og sikre din komfort og sikkerhet gjennom hele prosessen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå velvære og smertelindring gjennom Dypvevsmassasje.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.