Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Dermapen

Dermapen er en avansert mikronålingbehandling som effektivt adresserer hudproblemer som arr, rynker og strekkmerker. Behandlingen stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon ved å lage mikroskopiske punkteringer i huden, noe som fører til fornyelse og reparasjon.

Før Behandling

  1. Konsultasjon: Kunder oppfordres til å ha en inngående konsultasjon med en sertifisert hudterapeut. Dette trinnet inkluderer en evaluering av hudtypen, diskusjon om behandlingsmål og en gjennomgang av kundens helsehistorikk for å sikre at Dermapen er det rette valget.
  2. Valg av behandlingsområde: Kunden og terapeuten vil sammen bestemme hvilke områder av huden som skal behandles, basert på kundens behov og ønskede resultat.
  3. Forberedelse av huden: Det anbefales at kunden forbereder huden med anbefalte produkter for å oppnå optimal effekt av behandlingen og for å redusere risikoen for irritasjon.
  4. Unngå visse produkter: Kunden bør unngå produkter som kan tynne huden, som retinoler eller sterke syrer, i dagene før behandlingen for å forhindre overfølsomhet.

Behandling

  1. Desinfisering: Huden vil bli grundig renset og desinfisert før behandlingen for å forhindre infeksjon.
  2. Behandling: Dermapen-apparatet brukes forsiktig over huden for å skape tusenvis av mikrokanaler som stimulerer helingsprosessen.
  3. Soothing: Etter behandling kan et beroligende serum eller maske påføres for å roe ned huden og fremme helingen.
  4. Etterpleie: Kunden vil få instruksjoner om hvordan man tar vare på huden hjemme, inkludert hvilke produkter som er trygge å bruke og hva man bør unngå.

Etter Behandling

  1. Hudpleie: Det er viktig at kunden følger etterpleieinstruksjonene nøye for å fremme heling og oppnå de beste resultatene.
  2. Oppfølging: Klinikken kan tilby oppfølgingsavtaler for å vurdere fremgangen og om nødvendig tilby ytterligere behandlinger.

CLINICA MEDSPA

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Velg dato og tid som passer deg! BESTILL TIME I DAG!