Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

Aroma Massasje

Aromaterapi er en beroligende, holistisk behandling som benytter velduftende, naturlige planteoljer til å oppnå bedre helse og velvære.  Formålet med aromamassasje er mer rettet mot avslapping, enn å løsne opp muskelknuter.  Aromaoljene kan tilpasses hver enkelt kunde for ekstra god effekt av behandlingen.  Terapeuten utnytter de aromatiske oljenes medisinske egenskaper for å bedre helsetilstanden til både kropp og sjel.  Aromaterapi bidrar til både fysisk og mental velvære.

Beroligende Dufter

Aroma Massasje hos oss er en helhetlig og avslappende opplevelse som benytter velduftende, naturlige planteoljer. Disse duftene, nøye utvalgt for å passe dine behov, er med på å skape en unik behandling som gir deg bedre helse og velvære. Fra beroligende lavendel til oppkvikkende sitrus, aromaoljene kan tilpasses for å gi ekstra fordeler til din behandling.

Avslapping og Velvære

Mens mange massasjer fokuserer på å løse opp muskelspenninger, er aromamassasje mer rettet mot avslapping og mental velvære. Du vil føle en dyp avslapning som hjelper deg å senke stressnivået og finne indre ro.

Aromaterapiens Helende Kraft

Aromaterapeutiske oljer er mer enn bare behagelig duft. De har medisinske egenskaper som kan hjelpe med alt fra hudproblemer til søvnforstyrrelser. Våre terapeuter er eksperter på å utnytte disse for å forbedre både din fysiske og mentale helse.

CLINICA MEDSPA

Holistisk Tilnærming

Aromaterapi er en holistisk behandling, noe som betyr at den tar sikte på å balansere både kropp og sinn. Dette er ikke bare en fysisk opplevelse, men en mulighet til å gjenopprette harmoni og velvære i hele ditt vesen.

Vitenskap og Kunst.

Aromaterapi er en vitenskap som blir stadig mer anerkjent innenfor medisinsk og vitenskapelig forskning. Samtidig er det en kunst, der terapeuten kombinerer kunnskap og erfaring for å gi deg den beste behandlingen.

Hud produkter:

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

C E FERULIC

Kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

Bestill Time

Husk at du kan bestille time i dag, ring oss på 949 81 051. Se våre ledige timer.