Parkveien 19, 0350 Oslo | Tlf. 949 81 051

AGNES Rynkebehandling

Radiofrekvens-microneedling er en avansert hudbehandlingsmetode som bruker elektriske strømmer for å generere varme dypt i huden. Når RF-energien varmer opp det dypere laget av huden, stimuleres kollagen- og elastinproduksjonen. Denne behandlingen brukes til å forbedre hudens tekstur, tone, fasthet og elastisitet.

Agnes RF

AGNES Microneedling er en spesifikk type medisinsk estetisk behandling som kombinerer mikronålteknologi med radiofrekvens (RF) energi. Denne behandlingen er spesielt designet for å behandle forskjellige hudproblemer ved å levere målrettet energi til de dypere lagene av huden. AGNES Microneedling er utviklet for å adressere spesifikke bekymringer som fettholdige cyster, akne og aldringstegn.

Under behandling

AGNES Microneedling er en medisinsk prosedyre som krever en erfaren medisinsk profesjonell. Behandlingen tilpasses etter individuelle behov og kan variere i intensitet og økter.

  • Radiofrekvens (RF): RF-energi fra mikronåler stimulerer kollagen og strammer opp huden.
  • Aldringsbehandling: Reduserer aldringstegn ved å forbedre hudens elastisitet.

CLINICA MEDSPA

Resultater

Langvarige resultater: Fordi behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og påvirker hudstrukturen, kan resultatene av AGNES Microneedling vedvare over tid. Flere behandlinger kan være nødvendige for å oppnå optimale og varige resultater.

Hud produkter:

A.G.E. EYE COMPLEX

Intensiv øyekrem som reduserer aldringstegn i området rundt øynene ved å korrigere og forebygge rynker, poser og mørke ringer.

RETINOL 0.5 %

BEHANDLER ALDRINGSTEGN: Kraftfull nattbehandling med 0,5% stabilt retinol.

AGE INTERRUPTER

REDUSERER ALDERSRELATERTE RYNKER: Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring.

Bestill Time

AGNES RYNKEBEHANDLING

Bestill en konsultasjon med en lege for rynkebehandling. Under konsultasjonen vil legen forklare hele prosessen før behandlingen utføres.